top of page
190918_BABBOE__DSC4081_petrademunck_HR.jpg
babboe-logo.png

Test een Babboe bakfiets in Zandvoort

De aanschaf van een elektrische bakfiets doe je niet zomaar, een proefrit is een logische manier om te helpen een goede keuze te maken.

Het Babboe Beach Center ligt in Zandvoort op steenworp afstand van het station. Via het contactformulier wordt een dag gepland om de proefrit te gaan maken. Op de dag van de proefrit stap je op de door jou gereserveerde bakfiets en maak je in een half uur een prachtige rit over de boulevard naar het strand van Bloemendaal en terug. Je partner krijgt gedurende die tijd een E-bike gratis mee.

Na terugkeer in het Babboe Beach Center staat onze adviseur klaar om jouw vragen te beantwoorden. Het is dan mogelijk om meteen een bakfiets aan te schaffen waarbij we samen met jou alle stappen doorlopen van de bestelling en levering.

De proefrit zal een half uur duren. Om ervoor kunnen zorgen dat de bakfiets van jouw keuze ook daadwerkelijk beschikbaar is vragen wij je het contact formulier in te vullen en zullen vervolgens contact met je opnemen om samen tot een datum en tijdstip voor de proefrit te komen.

babboe_mini_mountain_VLT2020_70c6.jpg

"Met de elektrische Babboe bakfiets, altijd wind mee''

Onze proefrit modellen

BIG-E-2019-01-01-135.jpg

Babboe Big-E

1406-babboe-city-e.jpg

Babboe City-E

dog_e_ce8a.jpg

Babboe Dog-E

bottom of page