Test een Babboe bakfiets in Zandvoort

De aanschaf van een elektrische bakfiets doe je niet zomaar, een proefrit is een logische manier om te helpen een goede keuze te maken. Maak van een proefrit een compleet dagje voor het hele gezin.

Het Babboe Beach Center ligt in Zandvoort op steenworp afstand van het station. Via onze site reserveer je voorafgaand een bakfiets en eventueel fietsen voor mensen die met je meegaan. Op de dag van de proefrit stapt je op de door jou gereserveerde bakfiets en brengt een prachtige dag door in de duinen en bossen van het Nationaal Park Kennemerduinen, langs het strand of je maakt een tocht naar de prachtige binnenstad van Haarlem. Met de bakfiets ligt alles binnen handbereik.

Na terugkeer in het Babboe Beach Center zijn onze adviseurs beschikbaar om jouw vragen te beantwoorden. Het is mogelijk om meteen een nieuwe bakfiets te bestellen, waarbij we samen met jou alle stappen doorlopen van de bestelling en levering. De huurprijs van de bakfiets en van maximaal 2 andere fietsen van mensen die jou vergezellen tijdens de proefrit krijg je meteen retour. Mensen die een proefrit hebben gemaakt, maar nog graag even willen nadenken, krijgen aan het einde van de dag een voucher mee naar huis. Als ze later besluiten tot de aankoop van een bakfiets via de website van Babboe, krijgen ze alsnog het huurbedrag van bakfiets en maximaal 2 andere fietsen als korting op de aanschaf van de bakfiets.

Voor mensen die niet de hele dag de tijd hebben bestaat natuurlijk de gelegenheid om een korte proefrit te maken in de omgeving van het Babboe Beach Center. In dat geval vragen wij aan je om ons te bellen of een mail te sturen zodat wij ervoor kunnen zorgen dat op het door jouw gewenste tijdstip de bakfiets van jouw keuze ook daadwerkelijk beschikbaar is.

Onze verhuur modellen

Babboe City-E

Babboe City Mountain

Babboe Curve Mountain

© 2020 Zilt at Sea. All Rights Reserved.  |  Huurvoorwaarden  |  Kvk Nr. 65473369  |  Btw Nr. NL171438930B02